PDA

View Full Version : ? plates for sale in ucl


GET MONEY 92
07-24-2008, 11:13 AM
http://i291.photobucket.com/albums/ll315/customs9218/bug.jpg

Racer123456
07-24-2008, 12:24 PM
HAHAHA lol must be a glitch but funny...but 65gz for a plate? I mean come on

GET MONEY 92
07-24-2008, 02:08 PM
bro i know its a glitch

Hektik Vi3t
07-31-2008, 04:42 PM
AHAHAHAHHAHA thats sickk! =P i'ma try to sell my license plate now ahah jk =P

mazdaman1
07-31-2008, 07:42 PM
it happens when you put in the number for a car then click on the same car

EDIT: nvm it didnt do that after i tryed it a 2nd time

BKDFKUP
08-01-2008, 02:16 PM
HAHAHA lol must be a glitch but funny...but 65gz for a plate? I mean come on

hey this is not a glich or anything its when u double click on a listed car the only thing will apper is the plate ......... so press it once to see the car ;)

SmokingAces
08-01-2008, 02:46 PM
it happens if u double click on a car